Categorieën

Service

Muzikaal Onthaal in Prikkewater

Muzikaal Onthaal in Prikkewater
Uit

Muzikaal Onthaal in Prikkewater

  • Redactie
  • 14-03-2017
  • Uit
Muzikaal Onthaal in Prikkewater
VLAARDINGEN - Na de succesvolle verjaardagsshow “Let’s Have a Party” met The Moondogs, weer over op de maandelijkse editie van Muzikaal Onthaal. Zondagmiddag 19 maart om 14.00 uur wordt er in Prikkewater aan deKoningin Wilhelminahaven zz.3 weer een spectaculair Muzikaal Onthaal gepresenteerd voor de 50plussers e andere belangstellenden. De zaal gaat open om 13.00 uur.

De artiesten zijn deze keer Rox van Driel, een zangeres uit Tiel met een prachtig warm stemgeluid. Ze is op verzoek terug in de show na een al eerder succesvol optreden. Ook terug op speciaal verzoek de Vlaamse ster Kian Derry, hij is de enige echte vertolker van het Eddy Wally repertoire. Hij zingt ook eigen repertoire en zal zeker ook nu weer Prikkewater op zijn kop zetten. Uit Rotterdam de all round zangeres Belinda, in het verleden hebben Rita en Belinda (Linda van Wijk) heel vaak samengewerkt. Last but not least de populaire zanger Michael Nobbe. Ook hij heeft in de showbizz een behoorlijke staat van dienst en komt kennismaken met de Vlaardingse fans.

Uiteraard wordt de show geprenteerd door Rita Young, die zelf ook zal optreden. Kaarten kosten vijf euro. Ook eten is na afloop mogelijk vanaf € 7,50 p.p. Reserveren via 06 - 53 766 126 of per mail [email protected].

Partycentrum Prikkewater

Koningin Wilhelminahaven Zuidwestzijde 3, Vlaardingen

Meer over Partycentrum Prikkewater →