Muzikaal Onthaal in Prikkewater

02-04-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zondagmiddag 14 april om 14.00 uur wordt er weer een Muzikaal Onthaal georganiseerd voor 50-plussers. Na de grote show rond de 75ste verjaardag van Rita en haar 57-jarig jubileum, gaat het weer verder op de vaste locatie Prikkewater, waar iedereen weer kan genieten van de artiesten, heerlijk kunnen dansen en plezier maken met de andere bezoekers.

Dit keer  weer een mooie show met professionele artiesten. Zangduo Sunny & Gold – zij brengen herkenbare muziek,gedeeltelijk begeleid met gitaar, zangeres Sandra Mooy – zij heeft al een internationale carrière als countryzangeres, maar zingt tegenwoordig ook Nederlandstalig eigen repertoire, Jordy Carrero– jong talent met eigen nummers en tenslotte Master Stu – hij timmert al enige jaren aan de weg als Volkszanger, maar is ook bekend van het Tv-Programma Jouw Vrouw, Mijn vrouw. Al met al weer een afwisselende show met vooral heerlijke afwisselende muziek. Uiteraard wordt de show gepresenteerd door Rita Young, die uiteraard ook haar nieuwe single Liefde voor Eeuwig zingt en voor de liefhebbers uiteraard haar boek 'Kanjer' bij zich heeft.

Kaarten reserveren voor slechts vijf euro via 06 - 53 766 126 of per mail jan@ritayoung.nl. Kaarten aan de zaal, €7,50.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date