Muzikale mengelmoes van Mala Vita

05-12-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Mala Vita komt op 10 december een lach op je gezicht toveren. De band heeft na intensief toeren een nieuw album en maakt een stop bij De Kroepoekfabriek.

De nieuwe plaat (‘So Far So Good’) kent vele invloeden. Zo zijn er duidelijk Zuid-Europese invloeden te herkennen, maar wordt er ook een flinke uitstap gemaakt naar de geluiden uit de USA en Mexico. Niet vreemd dat de stijlen uit alle windstreken komen. De drie kernleden komen zelf namelijk uit Italië, Bosnië en Servië. Ze noemen hun bonte smeltkroes van muziek dan ook graag ‘Global Roots Rock’, waarbij het laatste werk treedt in de voetsporen van het beroemde album ‘London Calling’ van The Clash. De producer waarmee samengewerkt is, is een grote: Mario Caldato Jr. heeft eerder samengewerkt met onder andere de Beastie Boys, Jack Johnson en Beck.  De plaat is dan ook het luisteren waard!

De show op 10 december is ook een beetje een ‘trip down memory lane’. Het is namelijk niet de eerste keer dat Mala Vita in Vlaardingen optreedt. Op 19 april 2009 was de Balkan Beats avond, waar ook Mala Vita optrad. Dit was een van de allereerste evenementen die onder de vlag van poppodium De Kroepoekfabriek werd georganiseerd.
 

ZATERDAG 10 DECEMBER I MALA VITA I DEUR OPEN: 20.30 UUR | AANVANG: 21.00 UUR | VVK 12,50 EURO | DEUR 15,00 EURO

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: kroepoekfabriek.nl    

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date