Categorieën

Service

Muzikanten uit regio met het beste van 2000 tot nu

Muzikanten uit regio met het beste van 2000 tot nu
Uit

Muzikanten uit regio met het beste van 2000 tot nu

  • Redactie
  • 09-11-2015
  • Uit
Muzikanten uit regio met het beste van 2000 tot nu

Foto: Ton Delfos

VLAARDINGEN - In navolging op de Peter de Vries Tribute van vrijdag 3 juli jongstleden bundelen muzikanten uit de buurt op vrijdag 20 november weer de krachten voor KF Allstars. Dit keer eens geen ‘gouwe ouwe’, maar de beste songs vanaf 2000 tot nu.

Foo Fighters, The White Stripes, Gotye, Anouk, Anoy Winehouse, Keane, maar ook Britney en Nielson hebben hun stempel gedrukt op de hitlijsten van de afgelopen jaren. Tijdens deze KF Allstars wordt nieuwer repertoire uit de kast getrokken voor een geweldig leuke en vooral gezellige avond waar ook nog eens de vetste bekende nummers voorbij komen, gespeeld door gelegenheidsformaties van muzikanten uit de buurt. En dat levert, zo weten we inmiddels uit ervaring, mooie en bijzondere optredens op!

 

Muzikanten uit Vlaardingen en omstreken

Het concept KF Allstars is een initiatief van Erwin Mossel (The Daltons, Silver Pockets Full) en is voortzetting van de Coversessies uit het Vlaardingse muziekcafé de Hommel. Het principe berust op een lijst met covers, waar muzikanten zich voor konden intekenen via de Facebook-groep 'Muzikanten uit Vlaardingen e.o.'. Resultaat: heel diverse muzikanten in verschillende samenstellingen spelen samen nummers die zij normaal vaak niet spelen. Het leuke is, dat niveau en achtergrond van de muzikanten even geen rol spelen. Zo doen er beginnende muzikanten mee, maar ook meer ervaren muzikanten uit bekendere Vlaardingse en Schiedamse (cover)bands.  De avond start om 20.30 uur en duurt uiterlijk tot 2.00 uur. De toegang is gratis, dus komt allen.

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op kroepoekfabriek