Namen gezocht voor op de Maatjeswand

20-03-2015 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - De verbouwing en herinrichting van Museum Vlaardingen is langzaam compleet en vooral de grote glazen vliesgevel aan de zijkant, is een echte blikvanger geworden van het nieuwe gebouw. Deze glaswand wordt onze Maatjeswand. Hier willen we graag de namen plaatsen van mensen die het museum een warm hart toe dragen en daarvoor doen we een beroep op u! Op de mooie glazen wand is plek voor circa 1200 namen van mensen die zich verbonden voelen met het museum, de geschiedenis van Vlaardingen en 5000 jaar leven in de delta.

Voor 75 euro kunt u uw naam verbinden aan het nieuwe Museum Vlaardingen. Wanneer u meedoet, is uw naam de komende drie jaar zichtbaar op de Maatjeswand van het museum. Laat zien dat u een betrokken Vlaardinger bent, geef uzelf, of de kleinkinderen hun eigen naam op de gevel cadeau. Zet de naam van uw voorvader op de gevel, of een Vlaardinger waar u trots op bent.

Doe mee en steun Museum Vlaardingen met deze speciale actie. Samen met Rotary VL80 zetten we ons in voor deze actie om zo een deel van de tentoonstellingsinrichting te kunnen financieren. Via de museumwebsite vindt u alle informatie over deze actie, kunt u zich inschrijven en (online) betalen. Een naam bestaat maximaal uit 20 (letter)tekens en wanneer u meerdere namen tegelijk opgeeft, kunnen deze gegroepeerd worden op de Maatjeswand. Een specifieke locatie of hoogte, kunnen we u helaas niet toezeggen.

Wilt u meer doneren of heeft u vragen over deze actie? Neem dan contact op via maatjeswand@museumvlaardingen.nl of bel Annemarie Pothaar, medewerker Publiek & Marketing van Museum Vlaardingen op 010 - 434 87 22 of Roderik Rot van Rotary VL80 op 06 - 182 87 287. Museum Vlaardingen opent haar deuren weer op zaterdag 20 juni 2015. Vanaf 1 mei zijn het VVV agentschap en de museumwinkel geopend aan de Westhavenkade 53-54 en is onze nieuwe website online.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date