Netwerkavond rond thema diversiteit

11-09-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Na een succesvolle eerste brainstorm- en netwerkavond op 4 juni over theater als mogelijk wapen in de strijd tegen eenzaamheid, organiseert de Stadsgehoorzaal op dinsdagavond 11 september om 19.30 uur een nieuwe bijeenkomst. Dit keer rondom het thema diversiteit, meer specifiek het multiculturele stadsfestival Moestuin dat op vrijdag 23 november in het theater wordt georganiseerd. Wat kan de Stadsgehoorzaal meer betekenen rondom het thema Diversiteit? Als gebouw, als verbinder, als aanbieder van podiumkunsten? En vooral: hoe kunnen we met elkaar ideeën genereren om zoveel mogelijk divers publiek aan te trekken? 

Na een gezellige ontvangst in het Theatercafé met een hapje en drankje en een bijzonder aanmoedigings- en welkomstwoord door Burgemeester Annemiek Jetten zullen er gedurende avond verschillende (muzikale) voorproefjes van het festival Moestuin worden gepresenteerd. Daarnaast is er volop gelegenheid om met elkaar over dit thema en het festival in gesprek te gaan en samen zoveel mogelijk behoeftes, ideeën en tips boven tafel te krijgen. 

Iedereen die denkt een bijdrage te kunnen leveren aan de brainstorm rondom het festival Moestuin is van harte welkom vanavond vanaf 19.30 uur in de Stadsgehoorzaal (Schiedamseweg 51)!

Gerelateerd