Niemand in de Stad

26-11-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In Filmtheater Het Zeepaard wordt deze week de film “Niemand in de stad” vertoond van regisseur  Michiel van Erp, met Minne Koole, Jonas Smulders, Chris Peters, Sofie Porro, Julia Akkermans en anderen. 

Het verhaal

Niemand in de Stad is de debuutspeelfilm van regisseur Michiel van Erp (Pretpark Nederland, MH17: Verdriet van Nederland, Ramses) en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Philip Huff, die samen met Marnie Blok het scenario schreef. De drie jonge vrienden Matt, Jacob en Philip worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren ze wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken ze wie ze werkelijk zijn. Niemand in de Stad was de openingsfilm van het Nederlands Film Festival 2018 en werd enthousiast ontvangen.

Niemand in de stad wordt vertoond op donderdag 29 november om 20.30 uur en op zondag 2 december om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl  De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling. Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date