Nieuw cursusjaar en Open Huis KADE40

09-01-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het nieuwe (cursus)jaar start bij KADE40 traditiegetrouw met een Open Huis in januari. Wil je het nieuwe jaar op creatieve wijze starten of ben je benieuwd wat er allemaal te doen is bij KADE40, kom dan zaterdag 14 januari tussen 11.00 en 15.00 uur langs aan de Westhavenkade 40 en laat je inspireren.

 

Cursistententoonstelling en open lessen

Tijdens het Open Huis wordt de cursistententoonstelling geopend met werk dat het afgelopen seizoen door de huidige cursisten is gemaakt. Daarnaast zijn er gedurende de dag cursisten en docenten aan het werk. Zij vertellen je graag over de cursussen en verschillende mogelijkheden bij KADE40 in het komende seizoen. Voor diegenen die liever zelf aan de slag gaan, zijn er verschillende mogelijkheden om mee te doen aan (gratis) open lessen. Kleine kunstenaars kunnen aan de slag in het Kinderatelier.

 

Open Podium

Muziek- en theaterliefhebbers komen aan hun trekken bij de optredens tijdens het Open Podium in de Podiumzaal. Hier treden leerlingen van o.a. kinderkoor Villa Voice, Gitaarschool Vlaardingen en saxofoondocent Jan de Ligt op.

 

Liever een korte cursus of workshop?

In januari starten er een aantal korte cursussen en workshops, o.a. een tweedaagse workshop ‘Pionieren met Picasso’ waar je zelf een mooie schaal maakt en decoreert. Tijdens de korte introductiecursus ‘Draaien’ leer je de fijne kneepjes van het draaien van o.a. vazen en schalen. Tevens starten er korte cursussen model- en portrettekenen, basiscursus schilderen, kunst kijken en kunstgeschiedenis, fotografie, schrijven en meer. Het complete cursusaanbod is te vinden op de website www.kade40.nl .Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date