Categorieën

Service

Nieuw ontmoetingspunt in de Oostwijk

Nieuw ontmoetingspunt in de Oostwijk
Uit

Nieuw ontmoetingspunt in de Oostwijk

  • Redactie
  • 24-01-2019
  • Uit
Nieuw ontmoetingspunt in de Oostwijk
VLAARDINGEN - De buurtkamer, het ontmoetingspunt van de Oostwijk, is een kamer in ontwikkeling die u mede vorm kan gaan geven. ,,Wat zou u willen doen op de dinsdagmiddag? Samen met de buurvrouw of vriendin een quiltworkshop volgen terwijl uw man muziek luistert met een voor hem voorheen totaal onbekende wijkbewoner? Of komt u gewoon een bakkie doen en wat lezen? Misschien heeft u wel een ander idee…vertel het aan de wensentafel. Als er voldoende animo is, wordt bekeken of he tkan worden geregeld.''

De buurtkamer is úw kamer. Een plek om te ontmoeten, voor de gezelligheid, om actief te zijn of juist niet. En lunchen kan ook! Als u dat wilt, moet u dat wel voor 10.00 uur even opgeven. Voor de lunch wordt een bijdrage berekend van €2.50. De buurtkamer is open van 12.15 tot 15.30.

Verschillende activiteiten zullen worden uitgevoerd in samenwerking met leerlingen van het Geuzencollege. Dinsdag 5 februari is de feestelijke start van de Buurtkamer. En meteen met een heerlijke high tea! Komt u ook? Gezellig! U bent, samen of alleen, meer dan van harte welkom bij de Windwijzer aan de Schiedamseweg 95.

Bel en mail gerust als u vragen heeft over de Buurtkamer. Het telefoonnummer is 010 - 4347887, het mailadres [email protected]. De buurtkamer is een gezamenlijk initiatief van Platform Oostwijk, Gemeente Vlaardingen, Minters, Geuzencollege, Windwijzer en buurtbewoners.