Nieuw theaterprogramma Stadsgehoorzaal vol grote namen!

21-04-2018 Uit Redactie

Wat hebben Jandino, Frank Boeijen, Caro Emerald, Guido Weijers, Maan, Thomas Acda, Tania Cross e.v.a. met elkaar gemeen? Zij vormen, samen met een hoop talentvolle nieuwe parels, de kers op de taart van het zojuist gelanceerde theaterprogramma in de Stadsgehoorzaal. Het nieuwe programma van seizoen 2018/2019 van het Vlaardingse stadspodium is wéér gegroeid en … verrukkelijk!

Afgelopen vrijdag kregen bezoekers alle hoeken en gaten te zien van een flink uitgedoste Stadsgehoorzaal. Een grootse opening van het theaterseizoen door middel van een ontdekkingsreis door het theater, waar elke act een voorstelling uitbeeldde in het komende seizoen. Van een bioscoop met scénes uit de film Turks Fruit, een interview met actrice Kim Pieters (bekend van Onderweg naar morgen, Dokter Tinus en Wie is de mol) over de voorstelling Guilty Pleasures tot de duizelingwekkende mentalist Timon Krause in de grote zaal.

Na de theatrale rondleiding werd de nieuwe brochure in de Harmonie, de kleine zaal van het Vlaardingse theater gepresenteerd. De champagne werd opengetrokken, het feest barstte los, en de kaartverkoop ging van start!

Het theater verwelkomt in seizoen 2018/2019 grote namen zoals Van der Laan & Woe, Tania Kross, Yentl & de Boer, Jeroen van der Boom en Maan, maar ook de lokale helden en nieuwe talenten krijgen een mooi plekje in het programma zoals toneelvereniging Het Masker, het Vlaardings Musical gezelschap, Stichting On Steetsj en toneelgroep ONI. 


Het theater is van ons allemaal!

Volgens directeur Renske Verbeek laat het programma zien dat de Stadsgehoorzaal voor iedereen iets moois wil bieden. “Daar zijn we heel trots op! Iedere week zijn er gemiddeld twee mooie voorstellingen waar theaterliefhebbers uit kunnen kiezen. De andere dagen staan bol met alle soorten en maten van festivals, talkshows, peuterochtenden, schoolprojecten, gastprogrammering en talentenjachten. En als er niks voor je bij staat, horen we dat graag!”

Kaarten voor het nieuwe seizoen zijn vanaf vandaag te bestellen via www.stadsgehoorzaal.nl   of via de theaterkassa aan de Schiedamseweg 51. De nieuwe brochure valt volgende week woensdag op elke Vlaardingse mat (m.u.v. nee/nee stickers).  Woont u buiten Vlaardingen of heeft u een nee/nee sticker maar zegt u JA JA tegen de brochure? Mail dan uw adresgegevens naar stads@stadsgehoorzaal.nl  en het theater stuurt u vol trots het nieuwe programma op.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date