Nieuw theaterseizoen staat voor de deur!

07-09-2016 Uit Redactie

Fotografie: Ton Delfos

VLAARDINGEN - Het is september en dat kan maar één ding betekenen: het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur! Dit heugelijke feit laat de Stadsgehoorzaal natuurlijk niet ongemoeid voorbij gaan en daarom starten ze op zondag 25 september om 13:00 uur met een spectaculair Stadsterras XL: een feestelijke opening van het nieuwe theaterseizoen voor de hele regio bomvol professionele en lokale previews van het komende seizoen, ‘meet and greets’ met artiesten en verenigingen, een culturele markt, hapjes, drankjes, activiteiten voor jong en oud én waarschijnlijk veel bekenden! Het Stadsterras is zoals altijd weer gratis toegankelijk!

 

Feestelijke opening theaterseizoen 2016-2017Het nieuwe theaterseizoen wordt om 13:00 uur ‘ingeblazen' door de Vlaardingse Blaaskapel De Haringkoppen. Op de culturele markt in de Beneden- en Bovenfoyer van het theater kunt u zich door de ruim 20 verschillende organisaties en verenigingen laten informeren over hun activiteiten. Om 14:40 uur wordt het theaterseizoen 2016-2017 op feestelijke wijze officieel geopend, hoe precies dat blijft nog heel even geheim…

 

Previews komend seizoenDe hele middag kan doorlopend in de Grote Zaal, de Harmonie en de verschillende foyers genoten worden van tal van previews en optredens van het komende theaterseizoen. Van professionele voorproefjes als Speelman en Speelman, The Amazing Stroopwafels, de Bende van Beuving en Herman in een bakje geitenkwark tot de lokale helden zoals Jeugdmusicalkoor Applaus, De Wannebiezz en het Vlaardings Musical Gezelschap. De voorproefjes zijn gratis toegankelijk.

 

Zomerterrasconcert


Deze middag staat ook een prachtig optreden van Ntjam Rosie op het programma. Deze Kameroens-Nederlandse jazz-zangeres heeft een eigenzinnige, herkenbare sound waarin soul, jazz, gospel en wereldmuziek worden verenigd. Ntjam Rosie speelde in 2011 op het North Sea Jazz Festival, maar is tegenwoordig te zien in theaters en clubs. Het optreden start om 14:00 uur, kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar via stadsgehoorzaal.nl of aan de kassa van de Stadsgehoorzaal.

Gerelateerd