Nieuw weekprogramma bij DOK99

18-07-2015 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Het bowlingseizoen zit erop en met het mooie weer in het vooruitzicht gaat ook DOK99 Vlaardingen zich voorbereiden op het nieuwe seizoen. Vanaf 1 september gaat het dak eraf bij DOK99 met een geheel nieuw en vast weekprogramma met voor elke doelgroep een leuk thema. Zo is gedacht aan de kinderen, de jongeren en de familiemensen.

Op woensdag staan de kinderfeesten centraal met in de middag Discobowlen en daarna onder feestelijke muzikale begeleiding en confettiregen de jarigen in het zonnetje zetten. Donderdag staat in teken van de Hamburger-borrel. Voor € 15,00 eet je een heerlijk hamburgermenu met twee bieren/wijnen/fris naar keuze in het gezellige restaurant of bij mooi weer op het knusse terras. Turkey Friday is het thema op vrijdagavond. Turkey is de bowlingterm voor het gooien van drie strikes achter elkaar. Lukt dit jou op de vrijdagen? Dan ontvang je een lekkere kipnuggetgarnituur gratis!

Hou je van een feestje? Dan is zaterdagavond DOK99 the place te be met Club99. De perfecte warming-up voor de rest van je avond. Eens in de twee maanden pakt DOK99 echt uit met een echte DJ en heet het Club Dok XL. Maar ben je echt een familieman, dan is zondag het moment om te komen bowlen met het thema Family Time. Ben je een fanatieke bowler en wil je in competitieverband aan de slag? Dan ben je op maandag- en dinsdagavond van harte welkom bij Bowlingvereniging Musis Sacrum.

Het personeel van DOK99 is blij met het programma: ,,Met een vast programma kunnen wij echt iets bieden aan de bezoekers. Elke dag heeft zijn eigen thema en hierdoor is het voor elke doelgroep leuk om te komen.’’ Niet alleen voor het bowlen of het bekende steengrillen kan je terecht bij DOK99. ,,Wat weinig mensen weten is dat je bij ons ook prima á la carte kan eten zonder te bowlen’’, vervolgen ze enthousiast. ,,En mocht je na het eten alsnog zin hebben om een balletje te gooien, dan kan dat altijd nog geregeld worden.’’

De voorbereidingen voor het nieuwe programma zijn in volle gang, maar er zijn al een tweetal thema’s die al actief zijn. De Hamburgerborrel op donderdag en Turkey Friday zijn al in het huidige programma opgenomen. Voor meer informatie zie www.vlaardingen.dok99.nl of neem contact op met vlaardingen@dok99.nl of 010 - 4740774.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date