Nieuwe editie Talk of the Town

23-06-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op vrijdag 26 juni is er weer een gloednieuwe editie van KF’s enige echte eigen terugkerende talkshow: Talk of the Town! Vanaf nu op de vrijdagavond, maar wederom met leuke gasten, spannende interviews, vaste polls, filmpjes, comedy en natuurlijk muzikale acts! Deze laatste editie van dit seizoen is een bijzondere. Zo zal kersverse host Tjerk van der Ende – die het stokje van Rutger van Houwelingen heeft overgenomen – Talk of the Town voor de eerste keer presenteren. En na afloop wordt – vers van de pers – de cd KF Live! 2014, het beste van Tokoloko, gepresenteerd.

Het poppodium wordt vrijdag omgetoverd tot een gezellig café, waar bijzondere personen, unieke instellingen, toffe muzikanten, politieke partijen en leuke bedrijven worden uitgenodigd om te boeien, te prikkelen en te inspireren. Dit keer is de rode draad: de toekomst van Vlaardingen. We zijn natuurlijk super trots op onze stad, maar het lijkt erop dat we steeds meer gaan samenvoegen met Schiedam en Maassluis. Hoe zien we dit voor ons? Waar gaan we winkelen, en waar drinken we onze biertjes? En hoe blijft Vlaardingen nog echt Vlaardingen als we straks één grote stad zijn? Tjerk gaat in gesprek met trendwachter Maurice Specht, met raadsleden van de drie steden én met jou.

Ook in de toekomst: een plek voor cultuur! De Stadsgehoorzaal zou gaan sluiten, maar alles wijst erop dat er vanaf september een nieuw programma-aanbod komt, onder leiding van De Kroepoekfabriek en KADE40. Wat kunnen we hiervan verwachten?

In een Canon laat stadsarchivaris Harm-Jan Luth je samen met verschillende artiesten, zoals onze stadsdichter Look J. Boden en rappers Dima en DonnieKapo, op literaire en muzikale wijze zien waarom we zo trots kunnen zijn op onze Haringstad! De Ghostwriter Michel Reinders sluit de avond af met een pakkende, live geschreven, column!

Uiteraard is huisband De Jeneverneuzen weer present voor de muzikale omlijsting. En er is meer muziek. Talk of the Town wordt namelijk gevolgd door de release van de KF LIVE cd met optreden van Abbylies! Blijf vooral hangen! Aanvang 21.00 uur, deur open om 20.30 uur. De toegang is gratis.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date