Nieuwe expositie in de Groene Luiken

03-07-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Tot 14 augustus hangt het werk van leerlingen van Deborah Moreno Persijn in het aanloophuis de Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 in Vlaardingen. Deborah Moreno Persijn heeft Schone Kunsten gestudeerd aan de universiteit van Sevilla. Daarna werkte ze als lerares aan kunstacademies in diverse provincies van Andalusië.

Ze woont sinds vijf jaar in Dordrecht en geniet volop van de Nederlandse cultuur en kunst, met name van hoeveel er te beleven valt en hoe goed alles is georganiseerd. Ook in Nederland heeft ze het lesgeven weer opgepakt en geeft les in acryltechniek aan groepen startende en gevorderde cursisten

Op dit moment heeft ze twee groepen, 1 met kinderen van vijf tot elf jaar en een groep volwassenen. Voor starters gebruikt ze eenvoudige, maar effectieve technieken, waarmee iedereen al snel mooie resultaten kan behalen. Ze is zeer blij met het enthousiasme en de goede motivatie van alle deelnemers. De resultaten zijn op deze expositie goed zichtbaar.

De openingstijden van het aanloophuis in deze zomerperiode zijn aangepast, die van gastvrijheid zeker niet. U bent elke dag van 13.00 tot 16.00 welkom.