Nieuwe samenwerking HorizonTaal en Stadsgehoorzaal

29-09-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op donderdag 27 september zette Didi Boekstaaf haar handtekening onder de huurovereenkomst tussen de Stadsgehoorzaal Vlaardingen en HorizonTaal. Vanaf maandag 1 oktober zullen zij elke maandag, dinsdag en woensdagochtend taalcursussen geven in de Glazen Foyer van het Vlaardingse theater. 

HorizonTaal is een instantie die in onder andere Vlaardingen en Maassluis taal- en inburgeringscursussen aanbiedt aan veelal vluchtelingen die in Nederland werken aan een verblijfstatus. ,,Dat deze instantie in de Stadsgehoorzaal haar cursisten komt opleiden draagt bij aan onze missie en visie om een podium te zijn voor de stad. Daarnaast verlaagt het de drempel voor onze buitenlandse stadsgenoten om een stap te zetten in het theater, ik ben razend enthousiast!'', vertelt Heidi Waanders die verantwoordelijk is voor de verhuringen in het theater. 

Ken jij of ben jij iemand die hulp nodig heeft met de Nederlandse taal of ondersteuning wilt in het gecompliceerde proces van de inburgeringsbranche? Kijk dan op www.horizontaal.nu voor meer informatie over de beschikbare cursussen.

 

Gerelateerd