Nirvana keert terug: eerbetoon door Green Lizard

28-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Eén van Nederland bekendste grungebands zal een eerbetoon brengen aan ‘die andere’ grungeband. De titaan der grunge welteverstaan: Nirvana. Op vrijdag 3 november gaat het gebeuren: Green Lizard brengt, samen met Rudeboy van Urban Dance Squad, een eerbetoon.


Green Lizard

De grungeband is zonder twijfel een van de meest bekende bands van Nederland. Met de albums Identity (2000) – die een Zilveren Harp ontving – en Newborn (2002) was hun reputatie gevestigd. In 2006 stopte de band ermee. Maar zes jaar later kwamen Remi, Brian, Axel en Jochem weer bij elkaar. In 2013 stond de band ook al in De Kroepoekfabriek, toen met louter eigen werk. Dit keer zijn ze echter een unieke samenwerking aangegaan met het boegbeeld van de legendarische band Urban Dance Squad, Rudeboy Remington, om een hommage te brengen aan Nirvana. Natuurlijk komen alle hits voorbij, maar het onbekendere werk zal ook niet geschuwd worden. Een must-see voor elke Nirvanafan!


Voorprogramma: Lone Wolf

Deze Rotterdamse punkrockband is ontstaan in 2016 en bestaat uit ex-leden van Accelerators, The Apers en The Bat Bites. Ze maken melodieuze punkrock met heftige invloeden uit de garagerock en indierock.

Kaarten voor de show gaan erg hard. Ruim 70% van de beschikbare tickets is reeds verkocht. De Kroepoekfabriek raadt enthousiastelingen dan ook aan de tickets snel aan te schaffen.

GREEN LIZARD: A TRIBUTE TO NIRVANA | VRIJDAG 3 NOVEMBER
DEUR OPEN: 20.30 UUR | START: 21.00 UUR
PRIJS: 10 EURO (VOORVERKOOP) | 12 EURO (DEUR, MITS NOG VERKRIJGBAAR)
KAARTEN VERKRIJGBAAR OP WWW.KROEPOEKFABRIEK.NL