Norenclinics op het Winterterras

23-11-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN Wil je schaatsen als Patrick Roest, Kjeld Nuis, Antoinette de Jong of Esmee Visser? Kom dan naar een clinic op het Winterterras! De Vlaardingsche IJsclub DVIJC verzorgt in december en januari clinics waarbij je onder begeleiding van trainers het schaatsen op noren kunt ervaren. 

De clinics op de ijsbaan in het Oranjepark zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar, voor zowel beginners als meer ervaren schaatsers. Dus ook wanneer je in het verleden op noren hebt geschaatst en het weer eens onder begeleiding wilt proberen, ben je van harte welkom om een clinic bij te wonen. 

De kosten zijn vijf euro voor kinderen tot twaalf jaar, deelnemers van dertien jaar en ouder betalen zeven euro voor een uur. Deze bedragen zijn inclusief ticket voor de ijsbaan en het gebruik van leen-noren. De voorraad schaatsen in volwassen maten is beperkt, dus heb je nog noren op zolder liggen? Neem ze dan mee! 

De clinics worden gegeven op de volgende data en tijden: 16, 19, 23, 30 december, 6 en 7 januari van 17.00 tot 18.00 uur en van 18.00 tot 19.00 uur. En op 21, 28 december en 4 januari in de ochtend van 8.00 tot 9.00 uur. Schrijf je wel even in zodat DVIJC een goede groepsindeling kan maken. Dit kan via de website van het Winterterras. De kosten betaal je ter plaatse (pin only). Het dragen van handschoenen is verplicht.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date