Ode aan Herman Brood in de Kroepoekfabriek

03-06-2015 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op zaterdag 6 juni vormt De Kroepoekfabriek het decor voor oude tijden die herleven en staat zodoende volledig in het teken van (het repertoire van) Herman Brood. Tijdens deze avond wordt, letterlijk, alles uit de kast gehaald om deze grootheid te eren met Dany Lademacher's Wild Romance.

Herman Brood’s sprong van het Hilton luidde een lange stilte in. Naar nu blijkt een stilte voor de storm. Want onder leiding van mr. Saturday Night himself, ster-gitarist Dany Lademacher, komt de Wild Romance op volle kracht terug op het podium. Alive and kicking! Dany Lademacher’s Wild Romance gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood & His Wild Romance voorbij komen. Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe studio-album.

Herman Brood & Dany Lademacher zijn onvervalste iconen van de Nederlandse rockmuziek. Met grote hits als 'Saturday Night' en 'Never Be Clever' veroverden zij Nederland, België en Duitsland. Die eerstgenoemde hit bereikte zelfs de status van ‘absolute national USA Break Out’ in alle vijftig staten van de USA. De naam Wild Romance doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. Herman Brood and His Wild Romance was een rockfenomeen van ongekende klasse. En nu herleeft die glorie!

Deur open 20.30 uur, aanvang 21.00 uur. Kaarten kosten zestien euro in de voorverkoop en achttien euro aan de deur. Bestellen doe je hier!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date