Oh! It’s Ladies Night and the feeling is...

14-11-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op dinsdagavond 17 december organiseert Vue Vlaardingen een Ladies Night met de titel April, May en June. De Ladies Night is hét gezelligste avondje uit met je vriendinnen, aan de champagne en sushi, gecombineerd met een film! Op de gezellige avond worden de dames verwend met bubbels, een hapje, dé leukste stands van lokale winkels en een loterij. Na de film gaat iedereen met een goed gevulde goodiebag op reis. 

April, May en June

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt. 

Wil jij deze fantastische avond bijwonen met je vriendinnen? Maak kans! Tag een vriendin waarmee jij samen moet gaan en win 2 kaartjes!

Bestel HIER je tickets!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date