Oh! It’s Ladies Night and the feeling is...

17-01-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Op woensdag avond 29 januari organiseert Vue Vlaardingen een Ladies Night met de titel Onze Jongens in Miami. Het belooft een hete avond te worden! De Ladies Night is hét gezelligste avondje uit met je vriendinnen, aan de champagne en sushi, gecombineerd met een film! Op de gezellige avond worden de dames verwend met bubbels, een hapje, dé leukste stands van lokale winkels en een loterij. Na de film gaat iedereen met een goed gevulde goodiebag op reis!

Onze Jongens in Maimi
In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie. 

Wil jij deze fantastische avond bijwonen met je vriendinnen? Maak kans! Tag een vriendin waarmee jij samen moet gaan en win 2 kaartjes! 

Koop HIER jouw tickets voor de Ladies Night!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date