Omroep Vlaardingen verwelkomt Radio Toon

29-03-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN – Sinds twee weken maken vrijwilligers van Vele Vlaardingers Eén Huis (VVEH), onder leiding van sociaal cultureel werker Jennifer Timmer een radioprogramma genaamd Radio Toon, het radioprogramma voor allochTonen en autochTonen. In dit programma wordt er aandacht geschonken aan alle multiculturele activiteiten die er in en rondom Vlaardingen plaatsvinden. Radio Toon is elke maandag te beluisteren van 17.00 tot 18.00 uur bij Omroep Vlaardingen.

Met dit programma hoopt VVEH een aantal doelen te realiseren. Allereerst dat de Omroep meer luisteraars van een andere afkomst gaat aantrekken. Daarnaast wil Radio Toon zowel de oer-Vlaardingse luisteraars als de iets minder ‘oer’ Vlaardingse luisteraar te trakteren op een uurtje muziek uit alle windstreken. André Hazes zal afgewisseld worden met Turkse zangers, Franse chansons en Somalische rap.

Tussendoor zullen de presentatoren u informeren over de vele verbindende activiteiten in Vlaardingen. Zo is er in de afgelopen uitzending aandacht geschonken aan de Palestijnse Dag van het Land, de Vlaardingse Geuzenmaand en de multiculturele editie van Maaltijden op Maandag.

Niet alleen de muziek en de onderwerpen zijn multicultureel, ook het team is dat. Dit bestaat uit de Congolese Sarah Bahati, de Somalische Sahra Muse, de Antilliaanse Alison Martis, de Turkse Kadir en de Hollandse Magda van Beveren. Samen met Jennifer Timmer zullen zij rouleren in de presentatie waardoor er elke week weer een andere dynamiek ontstaat.

Wilt u iets komen vertellen in de uitzending of wilt u een prachtig lied horen? Stuur dan een mailtje naar info@vveh.nl

Omroep Vlaardingen is te beluisteren op

107.8 FM Ether regio Vlaardingen
105.9 FM op de kabel digitaal
ZIGGO radio kanaal 80

of omroepvlaardingen.nlGerelateerd