Categorieën

Service

Only 80’s Party op een nieuwe locatie

Only 80’s Party op een nieuwe locatie
Uit

Only 80’s Party op een nieuwe locatie

  • Redactie
  • 11-04-2018
  • Uit
Only 80’s Party op een nieuwe locatie
VLAARDINGEN - Een avond vol herinneringen, gezelligheid en geweldige muziek: de Only 80’s Party in Vlaardingen! Met een nieuwe, grotere locatie belooft dit een nog groter 80’s feest te worden dan de vorige editie. Initiatiefnemer Petra Hickendorff van Viva la Vida Events vertelt trots: ,,De vorige editie was zo’n groot succes, dat ik het dit jaar nóg iets groter aanpak. Met de Polderpoort als nieuwe locatie en verrassende Vlaardingse DJ’s, kan het niet anders dan een fantastisch feest worden.'' 

Om het succes van de vorige editie te kunnen evenaren haalt Petra alles uit de kast. ,,De bezoekers van de laatste editie kunnen je vertellen dat dit geen doorsnee discofeest is, maar dat we juist het gevoel van vroeger terug willen halen met de betere muziek uit de 80’s. Van New Wave tot Ska en van Rock tot Nederpop. Voor deze muziek kun je alleen met echte kenners werken. Daarom heb ik Walter Romberg, eigenaar van Platenreus en voormalig DJ, uitgenodigd om voor het Vlaardingse publiek nog eenmaal te komen draaien op de Only 80’s Party.'' Naast Walter Romberg, zal ook Rob Kramer, de voormalig DJ van Café de Arepol komen draaien. ,,Als je in de jaren ’80 in Vlaardingen uitging, dan ken je de Arepol vast nog wel. Het is leuk om met bekende Vlaardingse gezichten te werken voor dit unieke feest'', geeft Petra ons nog mee. 

De Only 80’s Party vindt plaats op 14 april in Sportcentrum Polderpoort (Watersportweg 11, Vlaardingen) van 21.00 uur tot 01.00 uur. Deur open vanaf 20.30 uur. Tickets zijn te koop via de voorverkoopadressen op de website en online via EventBrite. Ook aan de deur is een kaartje kopen nog mogelijk. Voor meer informatie, bekijk de Facebookpagina.

Company Labs B.V.

Willem Beukelszoonstraat 3 C, Vlaardingen

Meer over Company Labs B.V. →