Ontmoetingen rond mensenrechten

20-09-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - ,,Je moet eens een boek schrijven over je ervaringen.'' Dat heeft David de Beer heel vaak gehoord. David vertelt echter liever over zijn ervaringen dan een boek te schrijven. David is geboren in Zuid-Afrika, maar hij woont al sinds 1982 in Vlaardingen, waar hij onder andere vredesambassadeur voor PAX was.

Na de strijd tegen apartheid in Zuid-Afrika en Namibië wat voor David missie en werk tegelijk was, heeft hij sinds 1999 in tal van landen op vredesmissies gewerkt, waaronder Kosovo, Albanië, Cambodja, Indonesië, Georgië, Eritrea e.d. Dan ontmoet je veel bijzondere mensen. Dan hoor je veel verhalen over verschrikkelijke dingen die mensen elkaar aandoen, maar ook verhalen over moed, inzet en trouw aan je idealen. Verhalen die verteld moeten worden.

Na een eerste succesvolle presentatie in maart, gaat David in de Vredesweek voor een tweede keer vertellen over die bijzondere ontmoetingen, over hoe die hem hebben geïnspireerd in zijn werk. De verhalen worden ondersteund door beelden en afgewisseld met muziek.

Maandag, 23 september 2019

KADE40, Westhavenkade 40
Inloop vanaf 19.30 uur; aanvang om 20.00 uur.
Toegang is gratis.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date