Ontroerend drama in Filmtheater Het Zeepaard

30-10-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - In Filmtheater Het Zeepaard draait deze week de film "Maudie" van regisseur Aisling Walsh, met onder meer Sally Hawkins en Ethan Hawke.


Het verhaal

Sally Hawkins en Ethan Hawke schitteren in dit ontroerende drama van regisseur Aisling Walsh. Maudie is het indrukwekkende levensverhaal van de Canadese Maud Lewis, haar huwelijk met haar man Everett en haar verrassende ontwikkeling tot bekende volksschilder. Maud is een tengere vrouw met een sterke wil. Ondanks haar fysieke mankementen verlangt ze er naar onafhankelijk te zijn, zich los te maken van haar bezorgde familie en te schilderen. Met dit doel solliciteert ze op een baantje als huishoudster bij visboer Everett Lewis, een stugge, afstandelijke man die gewend is om alleen te wonen in zijn afgelegen huisje in Nova Scotia. Toch lukt het Maud om met haar optimisme en levenslust zijn vertrouwen te winnen en wat begint als een moeizame relatie groeit uit tot een bijzonder huwelijk.

"Maudie" draait op donderdag 2 november om 20.30 uur en op zondag 5 november om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl . De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.
Gerelateerd