Open Huis bij KADE40

13-05-2016 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Met de zomer in zicht, gaan de activiteiten bij KADE40 gewoon door. Een Zomercursus Muziek met Peuters, afsluitende voorstellingen en natuurlijk het Open Huis op zaterdag 28 mei.                                                               

Zomercursus: Muziek met Peuters
Op zaterdag 21 mei a.s. is er een gratis proefles Muziek met Peuters te volgen. De Zomercursus bestaat uit 6 lessen, start op zaterdag 28 mei en kost € 52,50. Maak gebruik van de gratis proefles en zie hoe leuk het is samen met je (klein)kind plezier te beleven aan muziek. Meer informatie via docente Angelique de Boer, muzliktiviteiten@gmail.com of de site van KADE40.  

Open Huis KADE40
Tijdens het Open Huis op zaterdag 28 mei wordt een goed beeld gegeven van de vele mogelijkheden bij KADE40. Er zijn doorlopend optredens in het Open Podium, er wordt een demonstratie raku-stoken gegeven en de gemaakte werken van cursisten zijn te bekijken in de Eindejaarsexpositie. Ter kennismaking is het mogelijk mee te doen aan Open Lessen. Keramiek docente Tanneke Barendregt geeft bijvoorbeeld tussen 10.30 en 15.00 uur een Open Les geven voor de cursus Portret-en figuurboetseren die op 22 september van start zal gaan. Het Open Huis KADE40 is van 10.00 tot 16.00 uur.  

Open Dag Jeugdtheater Hofplein Vlaardingen
Zaterdag 28 mei is tevens de Open Dag van Jeugdtheater Hofplein Vlaardingen. Tussen 12.00 en 15.00 uur kunnen er doorlopend gratis proeflessen gevolgd worden voor zang, dans en theater. Kom langs en doe mee. De docenten van Hofplein Theater zijn aanwezig om te informeren of te helpen bij het inschrijven voor het komende seizoen. De lessen van Jeugdtheater Hofplein Vlaardingen starten weer vanaf woensdag 7 september a.s., leslocatie KADE40.  

Afsluitende voorstelling theatergroep De Academie
De theatergroep de Academie heeft het hele jaar bij KADE40 o.l.v. Saïd el Abboudi gewerkt aan een eigen voorstelling. Zij staan te popelen hun werk aan het publiek te tonen. De feestelijke première wordt gehouden op vrijdag 27 mei a.s. Overige voorstellingen op zaterdag 21 mei (try-out), vrijdag 3 juni en zondag 5 juni (uitverkocht). Kaarten kosten € 5,- per stuk en kunnen besteld worden via theatergroepdeacademie@gmail.com.