Open huis in de Kroepoekfabriek

20-05-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 28 mei houdt De Kroepoekfabriek open huis tijdens de Regionale Open Bedrijvendag van Waterweg Werkt. Dé kans om te zien wat er zich zoal achter de schermen van een poppodium afspeelt. Met onder andere DJ workshops van Okkie, en een optreden van Abby Lies. De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kom gerust even langs!

 

Abby Lies


Abby Lies is een veelbelovende pop/rockband, met muziek die kan worden omschreven als catchy, sfeervol en meeslepend. Nummers van Abby Lies hebben een sterke boodschap waarin bijna iedereen zich wel kan herkennen. De aanwezige rockinvloeden, voortkomend uit de gitaar van Krien de Jong, basgitaar van Peter Olthof en de strakke drums van Sander Opschoor, zijn duidelijk hoorbaar en maken een grootse indruk. De zussen Jule en Marlijn Cats leiden de nummers met hun samenzang en de elektrische klanken van de toetsen maken de muziek tot een kloppend geheel. Inspiratie wordt gehaald uit de muziek van The Editors, The Naked and Famous, White Lies en Florence and the Machine. De band speelt tussen 12:00 en 16:00 uur.

 

DJ Okkie

Nog nooit een workshop in De Kroepoekfabriek gevolgd?  Van 14:00 tot 16:00 uur kun je onder begeleiding van de ervaren en altijd enthousiaste DJ Oscar ‘Okkie’ Vijfvinkel (djokkie.nl  ) kennis maken met de belangrijkste DJ-technieken. Okkie Vijfvinkel is een zeer ervaren DJ: hij draait en draaide in onder andere Nighttown, WATT, Dolhuis en Bibelot te Dordrecht, het Paard in Den Haag en op vele festivals zoals Lowlands, Eurosonic/Noorderslag, Rotown en natuurlijk in De Kroepoekfabriek. Daarnaast is hij ook actief op Radio Rijnmond en teert hij inmiddels op maar liefst een dikke twintig jaar draai-ervaring. DJ Okkie is te vinden in de KF Muziekstudio.

 

Open Bedrijvendag


Op zaterdag 28 mei 2016 openen ruim veertig bedrijven met veel enthousiasme de bedrijfspoorten voor het publiek. In de drie mooiste havensteden aan de Nieuwe Maas kun je kijken waar je normaal niet kunt kijken, vragen wat je altijd al had willen vragen en proeven wat je niet kent. Meer informatie over de Open Bedrijvendag en het volledige programma vind je op: waterwegwerkt.nlGerelateerd