Open Huis KADE40

21-05-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 28 mei is het Open Huis bij KADE40. Tussen 10.00 en 16.00 uur is er gelegenheid je te laten informeren over de (cursus)mogelijkheden bij KADE40, mee te doen aan gratis open lessen en in te schrijven voor het komende seizoen.
 

Activiteiten

Tijdens het Open Huis wordt een goed beeld gegeven van de vele mogelijkheden bij KADE40. Er zijn doorlopend optredens in het Open Podium, er wordt een demonstratie raku-stoken gegeven en de gemaakte werken van cursisten zijn te bekijken in de Eindejaarsexpositie. Ter kennismaking is het mogelijk mee te doen aan Open Lessen. Er worden onder andere doorlopende lessen gegeven voor edelsmeden, etsen, portret-en figuurboetseren, aquarelleren en portret- en modeltekenen. Voor de kinderen zijn er gratis proeflessen te volgen voor muziek met peuters en het Kinderatelier. De lessen zijn vrij toegankelijk en worden gegeven tussen 10.00 en 16.00 uur.

 

Open Dag Jeugdtheater Hofplein Vlaardingen

Op 28 mei is het tevens de Open Dag van Jeugdtheater Hofplein Vlaardingen. Tussen 12.00 en 15.00 uur kunnen er doorlopend gratis proeflessen gevolgd worden voor zang, dans en theater. Kom langs en doe mee. De docenten van Hofplein Theater zijn aanwezig om te informeren of te helpen bij het inschrijven voor het komende seizoen. De lessen van Jeugdtheater Hofplein Vlaardingen starten weer vanaf woensdag 7 september , leslocatie KADE40.

Het volledige cursusaanbod voor het komende seizoen is inmiddels te vinden op kade40.nl  . Tijdens het Open Huis kan ook het cursusboekje meegenomen worden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date