Opening tentoonstelling Chung - Hsi Han

11-04-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 15 april vindt in De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95 de opening plaats van de expositie van Chung – Hsi Han, met schilderijen en tekeningen.

Chung-Hsi Han (1958 Den Haag) is na een verblijf van vierenhalf jaar in  Nepal zo onder de indruk van de natuur dat hij besluit iets met dat gevoel te doen. Hij volgt de avondopleiding kunstacademie (1993-997) en verruilt zijn beroep als civiel ingenieur voor dat van parttime wiskundedocent. Hij exposeert sindsdien regelmatig.

In zijn werk is hij op zoek naar de laag achter het zichtbare, het onbenoembare. Met schilderen, het werken met olieverf en pigmenten, heeft hij het meeste ‘uit te zoeken’. Dat maakt het spannend, maar het tekenen is hem eigener en hij valt er steeds vaker op terug . In de Windwijzer laat hij zowel schilderijen als tekeningen zien.            

De expositie wordt om 16.00 uur geopend door schrijfster Inez van der Spek. Er is ook muzikale omlijsting door Nico Pattiwael, saxofoon en Chung - Hsi Han gitaar. Inloop vanaf 15.30 uur.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date