Orpheus dirigent in het zonnetje

24-11-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Begin november is Susanna Veerman nadrukkelijk door de leden van Vlaardings Mannenkoor Orpheus in het zonnetje gezet. Susanna is deze maand precies tien jaar de vaste dirigent van Orpheus en staat dus ook al tien jaar borg voor het hoge kwaliteitsgehalte van het mannenkoor.

Na een toespraakje van vicevoorzitter Jack van der Meer overhandigde een van de oudste leden van het koor, Joop Wapenaar, haar namens de leden en onder luid applaus als dank een zwaar bronzen beeld van een dirigent, uiteraard met passende inscriptie.

Onder de bezielende leiding van Susanna bereidt Orpheus zich voor op het grootse Kerstconcert 2017 dat het koor woensdag 20 december verzorgt in de Grote Kerk van Vlaardingen en waaraan onder andere ook het Vlaardingse Gospelkoor Expression en de bekende sopraan Jacqueline Meijer hun medewerking verlenen.

Voor 2018 staan ook al diverse uitvoeringen gepland, zoals in maart tijdens de ‘Uitreiking van de Geuzenpenning’ in de Grote Kerk en in juni een stevige bijdrage aan het fantastische evenement rond ‘De Slag om Vlaardingen’.

Wil je hier misschien ook zelf aan meedoen, kom dan op een dinsdagavond eens vrijblijvend langs bij Orpheus aan de Hoflaan 39 (Remonstrantse Kerkgebouw) of bel Arie van der Kooy op 06-36564466.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date