Categorieën

Service

Ouroboros presenteert Ladies Night Out!

Ouroboros presenteert Ladies Night Out!
Uit

Ouroboros presenteert Ladies Night Out!

  • Advertorial
  • 30-10-2014
  • Uit
Ouroboros presenteert Ladies Night Out!

VLAARDINGEN - Ouroboros organiseert op zaterdagavond 1 november de enige echte Ladies Night Out; voor alle dames die wel in zijn voor een lekker hapje en drankje, toffe muziek, een gezellige avond, een sexy stripper en een leuke goodie bag.

We krijgen medewerking van over het algemeen Vlaardingse bedrijven. Zie poster voor details. Sexshop take this www.takethis.nl is erbij, uiteraard met een gedeelte van hun collectie. Ook voor al je vragen over hun producten kun je bij hen terecht.

Blitz kappers www.blitzkappers.com zullen de scharen slijpen en misschien wel iemand uit het publiek halen om ter plekke te voorzien van een nieuwe look! Heb jij daar lef genoeg voor? Voor de iets minder heldhaftige dames nemen ze leuke haarlokjes mee die makkelijk te bevestigen zijn in je haar. Uiteraard ook tegen speciale ladies night prijzen.

Mejardine Cosmetics is aanwezig met hun mooie en uitgebreide collectie huidverzorgingsproducten. Tijdens de avond krijgen we heerlijke hapjes geserveerd van Sushi Kotei.

Voor de loterij krijg je gratis een lot bij je toegangskaart, waarmee je kans maakt op één van de gave prijzen. Tijdens de ladiesnight kun je ook nog extra loten kopen om je kans te vergroten.. De dames die eerder al een kaart hebben gekocht, kunnen deze nu natuurlijk gebruiken voor de nieuwe datum. Voor de dames zonder kaartjes, kom gauw langs bij Ouroboros om genoeg kaarten voor jou en je vriendinnen in te slaan. We zien jullie graag op zaterdagavond 1 november!

Beter Bed

Gerard Burgerlaan 18, Vlaardingen

Meer over Beter Bed →