Poëtisch liefdesverhaal in Filmtheater Het Zeepaard

26-02-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN – In filmtheater Het Zeepaard wordt deze week de film “On Body and Soul” vertoond van regisseur  Ildikó Enyedi, met onder andere Alexandra Borbély, Géza Morcsányi en anderen.

 

Het verhaal

On Body and Soul is een bijzonder en poëtisch verhaal over de aarzelende liefde tussen twee schuchtere mensen. De introverte Mária is nog maar net begonnen als de nieuwe kwaliteitscontroleur in een abattoir, als het geroddel onder haar collega’s al begint. Mária gedraagt zich anders, zit alleen tijdens de lunch, neemt haar werk extreem serieus en houdt zich strikt aan de regels. De enige op het werk die toenadering zoekt is haar baas Endre. Ondanks hun gesloten karakters leren ze elkaar beter kennen en ontdekken dan door toeval dat ze ’s nachts precies hetzelfde dromen. Ze zijn met stomheid geslagen. Vanaf dat moment krijgt de gedeelde droom over een hertenpaar in een prachtig besneeuwd bos steeds meer betekenis in hun dagelijks bestaan. On Body and Soul werd in 2017 in Berlijn bekroond met de Gouden Beer voor Beste Film.

 

“On Body and Soul”  wordt vertoond op donderdag 1 maart om 20.30 uur en op zondag 4 maart om 16.15 uur. Reserveren via www.hetzeepaard.nl 
De kassa is geopend vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling.

Filmtheater Het Zeepaard vertoont films in zaal 5 van Vue Vlaardingen.

de trailer van On Body and Soul kun je hier! bekijken 
 

 

 

 

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date