Politiek tapt weer op het Zomerterras

05-08-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Vanaf vandaag kunnen liefhebbers van muziek, cultuur en gezelligheid drie weekenden lang hun hart ophalen op het Zomerterras. Ook dit jaar worden de bars van het festival bemand door vrijwilligers van onder andere poppodium De Kroepoekfabriek. En maar liefst twee fracties, drie wethouders, de cultuurambtenaar en steken ook hun handen uit de mouwen en werken een avond mee.

Dankzij deze bijzondere culturele samenwerking tussen het Zomerterras en De KF wordt er veel geld bespaard. Deze kostenbesparing vloeit voor de volle honderd procent door naar de muziekprogrammering van zowel het Zomerterras als De KF. Dus vrijwillige Vlaardingers dragen direct bij aan een goed muziekprogramma!

Als blijk van waardering draait een aantal leden van het Vlaardingse college van B&W en wat raadsleden een avond mee achter de bar. Zo kan het publiek tijdens het komende Zomerterras een biertje halen bij in ieder geval fractieleden van de VVD en SP, wethouders Cees Oosterom, Hans Versluijs en Ruud van Harten), cultuurambtenaar Eli van Toledo en gemeentesecretaris Anneke Knol.

Gerelateerd