Politiek terug in Talk of the Town

13-05-2020 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Hoe interview je iemand – via skype! – op de beroemde kruk van Talk of the Town? In de derde editie van de DigiTalkoftheTown, zit VVD-raadslid Ruben van de Zande op de kruk. Presentator Tjerk van der Ende legt hem vrijdag de nodige dilemma's voor.

Verder biedt Talk of the Town antwoord op de vraag: hoe vier je Ramadan in tijden van corona? En is er een column van Dappere Britt, plus een nieuw Talent of the Town: Letterbaas. Uiteraard ontbreekt een Vlaardingse test niet. In de nieuwe rubriek ‘Hoest nu met ….?’ interviewt Talk of the Town gasten die eerder in het programma waren. Als eerste O.C. Hooymeijer, die vertelt ons hoe niet-bestaande vogels zich gedragen tijdens de coronacrisis.

Tafeldame is Cora Laan, docente geschiedenis aan het Groen (van Prinstererlyceum) met haar gaata het uiteraard over online lesgeven, maar ook over honderd jaar vrouwenkiesrecht in Vlaardingen. Daar deed Laan onderzoek naar. 

Talk of the Town is live te zien in de eigen huiskamer, onder het motto: 'Zorg jij voor de drankjes, doen wij het entertainment!'
Aanstaande vrijdag, van half negen tot half tien via  deze link of deze Facebookpagina.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date