Postmen op het Zomerterras

16-07-2015 Uit Redactie

Postmen

VLAARDINGEN - Het Zomerterras en poppodium De Kroepoekfabriek werken deze zomer voor het vijfde jaar op rij samen. Die samenwerking bestaat mede uit het gezamenlijk programmeren van bands. En zo doet het Vlaardingse poppodium ook op het Zomerterras waarvoor het in het leven is geroepen: bands een podium bieden. Dit jaar heeft De KF niets en niemand minder dan Postmen, Jon Tarifa, C.C. Grand, Meneer van Dalen, Funky Organizers, Jiri, Daisy Cools, Atlas and the Fox en Silver Pockets Full weten te strikken voor het Zomerterras.


Dansen in de stille disco

Behalve tijdens optredens van alle bands, kunnen bij het KF Tuinhuis de voetjes van vloer. Op zaterdag 8 en 15 augustus en vrijdag 21 augustus wordt het Tuinhuis omgetoverd tot Silent Disco, waar iedereen welkom is om een dansje te wagen en tegelijk een voorafje te proeven van KF’s clubavonden die later dit seizoen op het programma staan.

Dat dansen kan op 8 augustus op de ondergrondse beats van de crew van GEHAVEND, hosted by Justin Bekker en Vinnie Mikra. Op 15 augustus gaan we daar LEKKER LAAG, hosted by Lighningcore Pinas en op 21 augustus draaien we een mini Buurtsuper in elkaar. Tickets Gedurende het gehele Zomerterras kunnen er kaarten worden gekocht voor alle komende concerten en events van De Kroepoekfabriek. Dit kan bij de speciale Ticketbox. Het volledige en actuele KF-programma vind je HIER!


Ook een handje helpen?

Van vrijdag 7 augustus tot en met zaterdag 22 augustus vormt het Oranjepark/’t Hof weer drie weekenden lang het decor voor het Zomerterras, hét muziekfestival van de stad. De vrijwillige Kroe van het Vlaardingse poppodium, voor de gelegenheid omgedoopt tot ZomerKroe, houdt gedurende alle weekenden de bars van het festival draaiende. Dankzij deze bijzondere culturele samenwerking wordt er veel geld bespaard. Deze kostenbesparing vloeit voor de volle honderd procent door naar de muziekprogrammering van zowel het Zomerterras als De KF. Heb jij ook een groot hart voor cultuur en muziek? En lijkt het je wel wat om komend Zomerterras je steentje bij te dragen aan weer een succesvol en onvergetelijk festival? Dat kan! Op www.kroepoekfabriek.nl/zomerkroe vind je meer informatie.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date