Proef het najaar in Vlaardingen

16-10-2018 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Een nieuw initiatief in Vlaardingen: ‘Proef het najaar’ op zaterdag 20 oktober. Een culinair proeffestijn van grote omvang. Op verschillende locaties in de stad vind je TOP FOOD en TOP DRINKS uit alle windstreken van de wereld. De Vlaardingse horeca presenteert zich aan de consument met de lekkerste gerechtjes, drankjes, hapjes en lekkernijen. Voor € 12,50 koopt u vooraf een Culinaire ’Proef’kaart die goed is voor 16 keer proeven. Op deze manier is het mogelijk om al het lekkers te ervaren dat Vlaardingen op culinair gebied te bieden heeft. 

Drie Locaties

De Fransenstraat Oktoberfest
Gezellige biertafels, houten huisjes, een biertent en braadworsten bepalen hier de sfeer. De gezellige muziek en optredens van Hans van Katwijk maken het extra gezellig. Hier is het aangenaam zitten en mensen kijken terwijl de kinderen lekker spelen op het springkussen. 

Westhavenplaats proeverij
In de mooie pagodetenten bieden de horeca ondernemers van de Westhavenplaats en de Brede Havenstraat hun lekkernijen aan. Een brede diversiteit aan smaken is hier te ervaren. Van saté en gyros tot tapas en een stoofpotje. Geniet, zittend aan één van de tafels, van de heerlijke gerechtjes en bijpassende drankjes. De heren van Let’s be Gypsies en The Weepers zorgen voor de muzikale omlijsting.

Hoogstraat proeverij in Oktoberfest sfeer
Op de Hoogstraat (tussen Tovino en de Hofnar) vindt het publiek meerdere bierbanken. Nieuwe horecazaken zorgen samen met de bekende ondernemingen voor een smaakvol aanbod. U kunt rekenen op heerlijke hapjes waarbij desgewenst een goed glas kan worden geserveerd. Neem plaats en geniet van al het lekkers! Ook hier is de muziek afgestemd op de locatie en de ambiance. 

Hier koopt u uw culinaire ‘PROEF’KAART

Voor slechts € 12,50* koopt u een ‘proef’kaart. Met deze kaart kunt u 16 gerechtjes en/of drankjes proeven van de Vlaardingse ondernemers. De kaart koopt u bij Tovino, Koffie thee enzo, Puur Natuurlijk, Party Eiland en Subway Vlaardingen. 

*De kaarten zijn €12,50 in de voorverkoop. Op 20 oktober zijn ze voor € 15,00 te koop in de biertent op de Fransenstraat. Proef het Najaar is een initiatief van Stadshart Vlaardingen in samenwerking met Horeca Vlaardingen.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date