Ratatouille zingt over Helden

15-05-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op 1, 2 en 3 juni 2018 staat Ratatouille met een compleet nieuw theaterconcert “Helden!” in de Harmonie-zaal van de Stadsgehoorzaal.

 

Concert Helden

Tijdens het theaterconcert zingen en vertellen de Ratatouillers over hun helden. Muzikale helden, sporthelden, filmhelden, antihelden, alledaagse helden; ze passeren allemaal de revue. Ook de Vlaardingse held Dirk III, die 1000 jaar geleden de Slag bij Vlaardingen leidde, komt tijdens het concert voorbij. Dit allemaal in verschillende muziekstijlen, acapella en met  combo.

Kaarten voor de drie voorstellingen zijn verkrijgbaar à 15 euro via de site van de Stadsgehoorzaal:  www.stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/zanggroep-ratatouille Ratatouille

Ratatouille bestaat uit 15 enthousiaste zangers en zangeressen onder leiding van Ana Mihajlovic. De zanggroep zingt een gevarieerd repertoire, zowel acapella als met combo.

Na het winnen van “De Slag om het Anker 2015” in het Deltahotel in Vlaardingen mocht Ratatouille het theaterseizoen in Vlaardingen openen, werd derde bij het Balk a capella festival in Den Bosch, trad op in een uitverkocht theater Walhalla in Rotterdam samen met de cabaretier Ernest Beuvink en in zomer 2017 was de zanggroep een goede derde bij een muziekfestival op Schiermonnikoog.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date