Raven als vanouds in de Kroepoekfabriek

16-11-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - House en techno uit de jaren ’80, ’90 en een beetje van de 00’s staat helemaal centraal tijdens Total Confusion op zaterdag 16 december in De Kroepoekfabriek. Speciaal voor de liefhebbers van de oude, soms wat obscure, classics, de echte ‘cratediggers’ en iedereen die de oude raves van weleer heeft meegemaakt in onder andere ’t Packhuys, Podium X, Nighttown en de RoXY. 

Total Confusion is een initiatief van lokale dj’s die de tijd zelf ook hebben meegemaakt. Eerder dit jaar kwam het al tot een avondje ‘house classics’ voor het goede doel, ook in De Kroepoekfabriek. Echter, voor initiatiefnemer Raimond Over de Vest kon het nog wel wat meer de diepte in. ,,Die benefietavond was vrij commercieel wat de muziek betreft. Ik wilde er graag een vervolg aan geven. Maar dan wel een waar ik veel meer de diepte in kon gaan'', aldus Over de Vest. Het poppodium en de dj vonden elkaar, Total Confusion was geboren. Over de Vest: ,,De naam komt van zo’n obscure technoplaat. Voor veel mensen is het een soort anthem geworden van die tijd. We hebben inmiddels al meermaals meegemaakt dat mensen het nummer spontaan begonnen te neuriën bij het horen van de naam. Die is dus goed gekozen!'' 

De line-up bestaat uit een totaal van vier dj’s, uit de regio, die zelf groot zijn geworden met de house, acid en techno uit de roemruchte jaren ’80, ’90 en ’00: Bagsy, Raimond, Jordan en Eddy V. Tickets zijn verkrijgbaar op de website van De Kroepoekfabriek voor € 7,50.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date