Categorieën

Service

Rondje melk met de fluisterboot

Rondje melk met de fluisterboot
Uit

Rondje melk met de fluisterboot

  • Redactie
  • 21-09-2019
  • Uit
Rondje melk met de fluisterboot
VLAARDINGEN - Vlaardingen heeft een rijke agrarische historie waarin ook de productie van melk een belangrijke rol speelt. Om hieraan aandacht te besteden is het Rondje Melk geïntroduceerd, bestaande uit een rondvaart, museumbezoek en wandeling. 

Het Rondje Melk begint en eindigt met een rondvaart met de Vlaardingse Fluisterboot 'Andante'. Tijdens deze rondvaart door Vlietlanden vertelt een gids over de rol van de melkproductie in onze regio. De vaartocht wordt onderbroken voor een bezoek aan de langs de Vlaardingse Vaart liggende boerderij Zonnehoeve waar een Melkmuseum is ingericht. Na dit bezoek aan het Melkmuseum wordt doorgevaren naar het centrum van Vlaardingen waar een gids van het Serviceteam Vlaardingen het verhaal oppakt tijdens een ca. 45 minuten durende stadswandeling. Na deze wandeling vaart de 'Andante' terug naar de opstapplaats. 

Dit Rondje Melk wordt aangeboden op zaterdag 28 september. Gestart wordt om 13.00 uur vanaf de kade bij Polderpoort, waar de 'Andante' on 17.00 uur ook weer terugkeert. Deelname inclusief rondvaart, entree Melkmuseum en stadswandeling Vlaardingen kost € 11,50 (kinderen 4-12 jaar betalen € 6,75).

Meer informatie en online reserveren via www.srvv.nl/rondjemelk. Het Rondje Melk wordt alleen gehouden bij voldoende belangstelling en het aantal plaatsen is beperkt tot 20.