Ruilmiddag AH voetbalplaatjes bij Museum Vlaardingen

22-02-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ben jij ook zo blij met de Eredivisie voetbalplaatjes van de Albert Heijn, maar mis je er nog een paar om je verzamelalbum compleet te maken? Kom dan in de voorjaarsvakantie naar de ruilmiddag in Museum Vlaardingen. 

Op donderdag 28 februari organiseert Museum Vlaardingen samen met Albert Heijn Veerplein een ruilmiddag voor alle kinderen die hun voetbalplaatjesverzameling willen aanvullen. Van 14.00 tot 16.00 uur zijn alle kinderen welkom. Er wordt gezorgd voor extra plaatjes om te ruilen, grote ruiltafels én een heerlijk zakje oud-Hollands snoep voor iedere bezoeker. 

Ouders of grootouders die meekomen, hoeven zich ook niet te vervelen. Zij ontdekken op de tentoonstelling ‘Verzamelaar van Verhalen, Topstukken uit de collectie van Jan Anderson’ dat het verzamelen van alle leeftijden is. Al meer dan 60 jaar verzamelt Jan Anderson, eigenaar van het gelijknamige Streekmuseum, alles over de geschiedenis van Nederland en die van Vlaardingen in het bijzonder. Speciaal voor Museum Vlaardingen heeft Anderson een selectie gemaakt van 50 topstukken, alle voorzien van een persoonlijk verhaal.

De toegang tot de ruilmiddag is gratis. Als u ook de tentoonstelling wilt bezoeken, dan betaalt u de reguliere toegangsprijs (toegang met Museumkaart of Rotterdampas is ook gratis).Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date