Schrijf je in voor de zesde H&B Wandeltocht

06-04-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - De leukste wandeltocht van Nederland gaat op 6 juni van start! Voor het zesde achtereenvolgende jaar organiseren de vrienden van wandelgroep 'Het Blauwe Vaasje' deze wandeltocht door het mooie Vlaardingen met zijn historische achtergrond en groene omgeving! 

Ook voor dit jaar zijn alle ingredienten weer aanwezig. Starten gebeurt weer vanuit Café d'Oude Stoep, alwaar de koffie dan heerlijk staat te pruttelen. Dit is de plek waar de wieg heeft gestaan van dit evenement, hier zijn vele vrienden door uitbater Hans van Dijk enthousiast gemaakt voor het wandelen. 

Met de route en een jaarlijks terugkomend thema is de organisatie druk doende. Uiteraard zal de route weer vol  leuke en verrassende elementen zitten. Natuurlijk zal het uitgaansplein bij de visbank weer omgetoverd worden tot 'mini Wedren', (voor de niet wetenden, de Wedren is de start/finish plek van de vierdaagse in Nijmegen waar alles tezamen komt en het altijd een gezellige smeltkroes is). Op deze 'mini wedren' zal weer een gezellig feestje ontstaan. Met z'n allen aan de lange biertafels met op de achtergrond de muzikale omlijsting van Gin Fish het duo dat er ieder jaar weer een feestje van weet te maken. Bier zal weer rijkelijk geschonken worden om de dorst te lessen na een stevige tocht.

Inschrijven

Gezien de hoge opkomst van de voorgaande jaren en de verwachtingen van dit jaar heeft de organisatie wederom gekozen voor alleen een voorinschrijving. Met medewerking van de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen zal de inschrijving digitaal plaatsvinden. Via www.haringenbierwandeltocht.nl komt u op de site van de Stadsgehoorzaal en kunt u de inschrijving regelen. Je kan je dus niet op de dag zelf inschrijven!!!

Gerelateerd