Seniorenwelzijn organiseert: Vlaardingen terug in de tijd

15-03-2019 Uit Redactie

Seniorenwelzijn organiseert een quiz over het Vlaardingen van vroeger.

VLAARDINGEN - Vrijdag 29 maart wordt er een leuke quiz georganiseerd waarbij Seniorenwelzijn met de senioren van Vlaardingen terug in de tijd wil gaan. Hierbij kan men denken aan muziek uit de jeugdjaren, maar ook vragen over bekende Vlaardingers, de geschiedenis van Vlaardingen, etc. Alles aan de hand van vragen, ondersteund door beeld en geluid.

Deze quiz wordt gehouden in ontmoetingscentrum de Bijenkorf aan de Reigerlaan 100 in Vlaardingen Holy, en gepresenteerd door Teyt Entertainment: Tjerk van der Ende en Yke Takens. Deze gratis middag wordt mogelijk gemaakt door de Sjaak Foundation. Heeft u zin in een gezellige middag die in het teken staat van de mooie oude tijden van Vlaardingen? Meldt u zich dan snel aan. De middag start om 14.00 uur en zal rond 16.00 uur eindigen. Uiteraard is er tussendoor genoeg tijd om met elkaar te kletsen over vroeger en te genieten van een drankje.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar mdehooge@seniorenwelzijn.nl of via bellen naar Seniorenwelzijn: 010-2486888.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date