Shop til you drop in de Buurtsuper

10-09-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Zaterdag 19 september kan er weer gewinkeld worden in De Buurtsuper. Dit keer in de aanbieding: kilo's plezier, liters sentiment, plaatjes van (een niet meer zo verse) versafdeling en NATUURLIJK de altijd gangmakende retroactieve The Royal Plastic Entertainers.

Ook in de aanbieding… TWEE GRATIS KAARTJES! Like Vlaardingen24 op facebook (of had je dat al lang gedaan?) en deel dit bericht op je timeline (wel openbaar anders kunnen we het niet zien) en wie weet win jij die tickets!

De enige echte Buurtsuper DJ's Peter van der Stelt en Okkie staan al drie eeuwen garant voor een bloedstollende mix van allerlei muziekstijlen. Wie ooit op deze eclectische avond is geweest en het kan navertellen weet het: bij de Buurtsuper gaat het keihard los! Hiphop, house, d&b, gitaarmuziek, pop, disco en meer.

Let op: er is geen ballenbak aanwezig of kleurenteevee, je moet dus mee boodschappen doen. Het enige wat we vragen is om op je boodschappenlijstje alle (legale) ingrediënten te zetten die jij nodig denkt te hebben om dit tot een onvergetelijk feestje te maken. Neem wel je legitimatie mee, anders kunnen wij je geen alcohol meegeven aan de kassa.

Het volledige en actuele programma is te vinden op de website van De  KroepoekfabriekGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date