Showbrassband Thalita verhuist!

22-08-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Wie denkt dat de leden van de Vlaardingse muziekvereniging hebben stil gezeten deze zomer heeft het mis. Door alle warme omstandigheden heen hebben de leden hard gewerkt aan de Verhuizing van de club. Een aantal jaar geleden vond de vereniging na het verlaten van hun verenigingsgebouw aan de Surinamesingel onderdak in Kindcentrum de Ark in de Holy. hier hebben zij met plezier gerepeteerd. Maar helaas bleek dit voor de vereniging niet de beste oplossing te zijn voor de lange termijn. Er wasbijvoorbeeld toch nog wat opslagruimte te kort. 

Thalita heeft nu een locatie gevonden waar alles onder 1 dak past, in de sportaccommodatie Holy aan de Korhoenlaan 6 in Vlaardingen. Zo vinden onze muziekrepetities van Thalita en Thalita Extra hier plaats in de Aula van Mavo VOS en kunnen zij hun show en repetities houden in de Sporthal. Thalita gaat dan ook weer vol goede moed de toekkomst tegemoet met dite prachtige nieuwe onderkomen en zitn uit naar nog vele mooie muzikale jaren hier aan de Korhoenlaan 6!

Lid worden? Dat kan. Thalita kan altijd versterking gebruiken op alle instrumenten binnen de vereniging. Wees welkom op een van de repetities en vraag naar meer informatie. U kunt mailen naar Info@thalita.nl. Showbrassband Thalita repeteert op iedere dinsdag avond van 20.00u tot 22.00 uur, deur open vanaf 19.30 uur. Speelt u nog geen instrument of heeft u kinderen die graag een muziekinstrument willen leren spelen en later met Thalita wilt optreden in binnen en buitenland vraag ons naar de mogelijkheden hiervoor binnen onze vereniging.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date