Sing-a-Songfestival in het Delta Hotel

21-02-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Nederland is gastland van het Eurovisie Songfestival 2020 na de glorieuze overwinning van Duncan Laurence vorig jaar. Rotterdam en dan met name Rotterdam Ahoy is het centrum van de 65ste editie van deze wereldberoemde ‘Europese liedjesstrijd’. Het Delta Hotel staat exact 65 jaar op de oever van de Nieuwe Maas, de slagader van de Rotterdamse havens. Mede om die reden organiseert het jarige Delta Hotel op 8 mei aanstaande het Sing-a-Songfestival. 

De Wannebiezz, Angelina van Dijk, Marscha Hollenberg, de band B!K D!EL en een toffe songfestivaldeejay maken samen een feestelijke avond met de leukste, de mooiste en de meest dansbare meezingliedjes uit de songfestivalhistorie. Je kunt ook je songfestivalkennis testen met de Eurovisie Songfestivalquiz. De winnaar van deze quiz krijgt een overnachting voor twee personen in het Delta Hotel en twee tickets voor Ol de wee Jippie Ja Jee van de Wannebiezz op 17 oktober cadeau!

Dit belooft een gezellige, feestelijke en spannende meezingavond te worden.

Koop snel je tickets a € 20,- via showenzo.nl/tickets of bij de receptie van het Delta Hotel. Drankjes zijn te koop op de avond zelf via consumptiemuntjes. Aanvang 20.00 uur.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date