Soroptimisten koppelen goed doel aan Polderparade

26-09-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Tijdens de Polderparade op zondag 1 oktober hebben leden van de Soroptimistenclub Beneden Maas hun diensten aangeboden. Zij zullen aanwezig zijn als locatiemanager op de verschillende locaties om het publiek te informeren over het programma, maar ook over hun goede doel: het project My Book Buddy.


Soroptimisten

Soroptimisten zetten hun kennis en vaardigheden in om wereldwijd de positie van vrouwen en meisjes te verbeteren. Als grootste internationale serviceorganisatie van vrouwelijke professionals zet Soroptimist international zich wereldwijd in voor de bevordering van mensenrechten en de positieverbetering van vrouwen en kinderen. De activiteiten staan in het teken van Action (In Beweging) Awareness ( Bewustwording ) en Advocacy ( Pleitbezorging).


My Book Buddy

Dit jaar zet Soroptimistenclub Nederland zich in voor MY BOOK BUDDY. MY BOOK BUDDY laat kansarme kinderen lezen. Een kind dat kan lezen ontwikkelt zich en heeft daardoor kans op een betere toekomst. Soroptimistenclub Beneden Maas heeft een directe relatie met basisscholen in Kenia. De boeken worden door MYBOOKBUDDY lokaal ingekocht en timmerlieden ter plaatse maken boekenkasten voor elke klas van een basisschool.


Polderparade-plus-arrangement

Tijdens de Polderparade zijn de Soroptimisten aanwezig met een boekenkraam. Ook is het mogelijk deel te nemen aan het Polderparade-plus-arrangement. In dit geval betaal je €15,00 voor een arrangement met koffie (Paviljoen de Krabbeplas), lunch (de Buitenplaats) en een slotdrankje (de Wijnboerderij). De netto opbrengst van het Polderparade-plus-arrangement komt direct ten goede aan de basisscholen in Kenia. Voor meer informatie over dit bijzondere arrangement, neem je contact op met Angeline Waltman, angelinewaltman@gmail.com Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date