Speciale voorstelling van Belle tijdens autismeweek

01-04-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Tijdens de Autismeweek organiseert Vue op maandag 3 april in zeven bioscopen een Soft Sound Screening met de film Beauty and the Beast. De Soft Sound Screening is een voorstelling speciaal voor bezoekers die zich prettig voelen bij zacht geluid en minder prikkels dan normaal. De speciale voorstelling begint om 20.00 uur en wordt ook in Vlaardingen vertoond. Tickets zijn te koop via www.vuecinemas.nl, Vue app of aan de kassa.
 

Over Beauty and the Beast


Beauty and The Beast vertelt het verhaal van Belle, een slimme, sprankelende en onbevooroordeelde jonge vrouw en het Beest. Als Belle gevangen wordt genomen door het Beest in zijn kasteel, raakt zij bevriend met het betoverende personeel en leert zij om verder te kijken dan het angstaanjagende uiterlijk van het Beest. Ondanks haar angsten leert zij hem kennen als de charmante en vriendelijke prins die hij werkelijk is.
 

De Autismeweek 2017


Van 1 tot en met 8 april vindt de NVA Autismeweek 2017 plaats. In deze week vraagt de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) aandacht voor de ongeveer 190.000 mensen met autisme in ons land.

Gerelateerd