Categorieën

Service

Speel zelf mee in Aadje Piraatje in gevaar 

Speel zelf mee in Aadje Piraatje in gevaar 
Uit

Speel zelf mee in Aadje Piraatje in gevaar 

  • Redactie
  • 21-10-2017
  • Uit
Speel zelf mee in Aadje Piraatje in gevaar 
VLAARDINGEN - In de interactieve kindervoorstelling Aadje Piraatje in gevaar (vanaf ca. 4 jaar) kunnen alle kleine theaterbezoekertjes mee op reis met Aadje Piraatje en alle andere piraten aan boord! Beleef allerlei avonturen zoals op zoek gaan naar de schat, een zeebeen oefening doen en Aadje helpen wanneer hij verschrikkelijk ziek wordt!

De voorstelling is gebaseerd op de prentenboeken van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma over Aadje Piraatje, een piraatje die bij zijn vader op een piratenschip woont en van alles meemaakt over bijvoorbeeld heimwee, eten en huisdieren. Acteur Ton Meijer vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet Huiberts en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma. Samen met de kinderen gaat Ton op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. 

De kinderen zijn onderdeel van de voorstelling en mogen aan het einde zelf een scene naspelen uit ‘de scheepsjongens van Bontekoe’. Maar niets moet, alleen kijken mag natuurlijk ook! 

Zondag 29 oktober Glazen Foyer, onderdeel van het Stadsterras, aanvang 14:00 uur (deuren open 13:15 uur), entree € 7,50. Kaarten kunnen worden besteld via www.stadsgehoorzaal.nl, daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal te vinden.

Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Schiedamseweg 51, Vlaardingen

Meer over Stadsgehoorzaal Vlaardingen →