Spetterende sprookjesmusical De Kleine Zeemeermin

23-10-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Na de succesvolle sprookjesmusicals Roodkapje en Hans & Grietje komt Van Hoorne Entertainment deze zondag (28 oktober) met een gloednieuwe show naar de Stadsgehoorzaal: De Kleine Zeemeermin (3+)! Duik mee in het eeuwenoude verhaal over een lieve, kleine Zeemeermin die verliefd wordt op een knappe mensenprins.

Sita Vermeulen, die eerdere de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, speelt nu de rol van de Kleine Zeemeermin in deze spetterende sprookjesmusical. Met haar betoverende stem weet Sita als zeeprinses een sterk optreden neer te zetten. Naast De Kleine Zeemeermin is bovendien weer een grote rol weggelegd voor het dolkomische en populaire tovenaarsduo Titus en Fien, gespeeld door Michael van Hoorne en Esther van Santen. Met hun hilarische, slapstickachtige scènes en een flinke dosis aanstekelijke humor zorgen ze voor een zeer toegankelijke, vrolijke voorstelling voor jong én oud. 

Verkleedwedstrijd, Meet & Greet en Onderwaterbal
Kom verkleed naar de Stadsgehoorzaal en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan namelijk kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. En na afloop van de voorstelling kunnen alle bezoekertjes bovendien met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet én kunnen zij nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

Zondag 28 oktober 13.30 uur (deuren open 12.30 uur), Toegangsprijs € 17,50 (volwassenen) & € 16,00 (jeugd t/m 12 jaar) incl. Meet & Greet en Sprookjes-verkleedwedstrijd!

Gerelateerd