Stad vol liefde

29-01-2021 Uit Redactie

VLAARDINGEN - KADE40 doet een oproep aan alle inwoners van Vlaardingen: stuur een lieve boodschap in. KADE40 hangt de ‘Stad vol Liefde’! KADE40 start de bliksemactie Stad vol Liefde en doet een oproep aan alle Vlaardingers. Het doel van deze actie is om in deze moeilijke tijd wat liever voor elkaar te zijn en te laten zien dat er ontzettend veel liefde in (en ook voor) onze stad is. 

De 40 mooiste, liefste en origineelste inzendingen zullen te zien zijn van 10 februari tot en met 3 maart op driehoeksborden door heel Vlaardingen. En alle inzendingen zullen te zien zijn op de social mediakanalen van KADE40 op Valentijnsdag (14 februari). 

Wil jij iemand bedanken, een compliment geven, een hart onder de riem steken of misschien wel ten huwelijk vragen? Stuur dan een lieve boodschap in en KADE40 zal de stad versieren met liefde! Wensen kunnen worden ingestuurd tot en met maandag 1 februari via: stadvolliefde@kade40.nl. Het bericht mag niet langer zijn dan 20 woorden incl. naam. En vermeld van en voor wie (voornamen)

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date