Stads kijkt terug op geslaagd UITterras

29-08-2018 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Afgelopen zondag 26 augustus vond met het UITterras alweer de laatste dag van het Zomerterras in ’t Hof/Oranjepark plaats. Met een uitgebreid theater- en muziekprogramma gepresenteerd door stand-up comedian Howard Komproe, een flinke opkomst van cultuur- en festivalliefhebbers, een continue rij bij de ticketkassa en prima weer, kan deze tweede editie van het UITterras geslaagd worden genoemd!

Het UITterras bood voor iedere bezoeker wat wils. Theaterliefhebbers konden hun hart ophalen met verschillende voorproefjes uit het komende theaterseizoen van de Stadsgehoorzaal; van de muzikale show van Jeans en een hommage aan Robert Long met De dag dat ik Robert Long ontmoette tot de absurdistische muziektheatergroep Zoutmus en het hilarische, filosofische en muzikale duo Piepschuim. De redactie van de op en top Vlaardingse talkshow Talk of the Town verplaatste zich per bakfiets over het terrein en hield verschillende interviews ter promotie van haar shows op vrijdag 5 oktober, vrijdag 25 januari en vrijdag 5 april.

Ook op de culturele en maatschappelijke markt waar verschillende Vlaardingse verenigingen en organisaties zich presenteerden was het een heerlijke drukte van jewelste. En natuurlijk vonden ook de kinderactiviteiten zoals muziek maken, voorlezen, schilderen, schminken, creatief schrijven en circusacts gretig aftrek bij de kleinste bezoekertjes.

Al met al weer een succesvolle editie van het UITterras, die volgend jaar op zondag 1 september 2019 haar derde editie zal beleven!

Theatersale op Zomermarkt


Voor wie het UITterras met de speciale kortingen op theaterkaarten heeft gemist is er goed nieuws. Op zaterdag 1 september is de Stadsgehoorzaal (samen met De Kroepoekfabriek) van 11.00 tot 16.00 uur vertegenwoordigd op de Zomermarkt van Winkelcentrum De Loper. Dé uitgelezen plek waar Vlaardingse verenigingen en organisaties hun aanbod voor het aankomende seizoen presenteren. Benieuwd wat er allemaal voor leuke evenementen, voorstellingen en concerten gaan plaatsvinden (je kunt meteen kaarten mét korting kopen!), heb je interesse om vrijwilliger te worden of heb je een andere vraag? Dan ben je bij onze kraam aan het juiste adres!

Gerelateerd